Kerstwandeltheater zoekt vrijwilligers

      Geen reacties op Kerstwandeltheater zoekt vrijwilligers

Al jaren organiseert men in de wijken Veldhuizen en Kernhem in december het kerstwandeltheater. Ook dit jaar willen we de gelegenheid niet voorbij laten gaan om het kerstverhaal laagdrempelig bekend te maken in de wijken. Het kerstwandeltheater vindt plaats op vrijdag 15 december.

Om dit kerstwandeltheater mogelijk te maken zijn we hard op zoek naar vrijwilligers! En vandaar dat we u op deze wijze benaderen. Bijgevoegd hebben we een flyer waarop alle informatie staat. Er zijn diverse taken waar we vrijwilligers voor zoeken. Te denken valt aan een rol in het kerstverhaal (herder, engel, etc.) maar zeker ook praktische zaken als het schenken van warme chocolademelk, helpen bij de inschrijvingen e.d.

Download hier de flyer

Voor meer informatie:  Mattanja de Graaf en Lianne Roelofs, email kerstwandeltheaterede2017@gmail.com

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *