Feestelijke intrededienst Jan-Peter Prenger op 24 september

U heeft vast al wel vernomen dat Emmaüs per 1 september een nieuwe voorganger uit PKN verband heeft, Jan-Peter Prenger. Nu alle formele zaken zijn geregeld, wordt zijn feestelijke intrededienst gehouden op 24 september a.s. om 12:00 uur in Kerkelijk Centrum Emmaüs. Met veel plezier kunnen we melden dat in deze dienst pastor Hans Lucassen en ds. Jaap Korteweg samen met Jan-Peter zullen voorgaan. De normale viering om 10:30 komt hiermee te vervallen!

Na afloop van de dienst is er gelegenheid om Jan-Peter te feliciteren onder het genot van een hapje en een drankje. Mocht u na de dienst nog iets willen zeggen tegen Jan-Peter of iets anders willen doen, bijv. een muzikaal intermezzo of een gedicht, wilt u dit dan voor 10 september doorgeven aan secretaris van de CoRa, Jan-willem Donkers: donkers@emmaus-ede.nl

Vanuit Emmaüs willen we Jan-Peter een welkomstgeschenk aanbieden in de vorm van een kaartenboek. Voor details hierover: lees meer

Wij hopen u in groten getale tijdens de dienst, maar ook daarna, te mogen ontmoeten.

 

Albert Wielink,
Voorzitter Coördinatieraad Emmaüs Ede – Samenwerkende Kerken in de Rietkampen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *